Termék részletek


Xiaomi Mi Band 3

Rendelhető
Xiaomi Mi Band 3
14 000 Ft


Cégünk régi, nem használt, valamint lecserélni kívánt készülékeket is beszámol vagy kézpénzért megvásárol. Amennyiben Ön eladni vagy cserélni szeretne beszámításról és eladásról egyaránt tud érdeklődni telefonon illetve e-mail-ben is.

 

 • Telefon: 06-70-452-8994
 • E-mail: info@mobilwebshop.com

 

 

 

Az e-mailben kérjük tüntesse fel:

 • készüléke típusát
 • hálózati korlátozását
 • állapotát, a készülék meglévő tartozékait
 • az Ön elérhetőségét, valamint a készülék irányárát

 

 

         Új készülék készletről mindig érdeklődjön telefonon!!!

 • Specifikáció

  Paraméterek

  Méret: 17,9 x 46,9 x 12 mm
  Szíj hossza: 247 mm
  Állítható tartomány: 155 – 216 mm

  Készülék

  Akkumulátor kapacitás: 110 mAH
  Üzemidő: kb. 20 nap
  Típus: lítium-polimer
  Feszültség: DC 5V
  Töltés: kb. 250 mA
  Tömeg: 20 gramm (készülék+szíj)
  Anyaga: műanyag
  IP besorolás: 5 ATM (50 méter)
  Működési tartomány: -10°C~50°C
  Képernyő: 0,78” OLED 128×80 pix.
  Érzékelők: 3 tengelyes gyorsulásmérő és PPG pulzusmérő
  Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.2 BLE
  Feloldási funkció: okostelefonok Bluetooth 4.0 és Android 4.4 vagy iOS 9.0 vagy újabb verziókkal
  Szíj anyaga: hőre lágyuló elasztomer

  Jellemzők

  Az idő, a hívások és az üzenetek megjelenítése
  A képernyő akkor világít, amikor felemeli a csuklóját, inaktivitási riasztásokat biztosít.
  Riasztás rezgéssel, a “ne zavarj” üzemmód követi a családját és barátait
  Automatikus lépésszámlálás, okostelefon feloldása, esemény-emlékeztető
  Alvó állapotfigyelés, okostelefon lokátor, pulzusmérés
  Információk az időjárástól, célok személyre szabása, WeChat Red Packet emlékeztetője
  Kalóriák, sebesség, távolság számolása
  Cserélhető szíjak, értesítési kijelző, stopperóra
  A képernyőn megjelenő elemek konfigurálása, alacsony akkumulátor-figyelmeztetések,

   

   

  Megjegyzések:

  * A legutóbbi 5 üzenet jeleníthető meg (legfeljebb 3 tartalomszöveg üzenetenként). 
  * Forrás: IP minősítés 5 ATM (= 50 méter mélységig) alapul által végzett vizsgálatok a Nemzeti Minőségi Felügyelet Ellenőrzési Központ szerint GB/T 30106-2013, jelentés száma: QT1803032. Használható zuhanyzóval, úszómedencével vagy a part közelében lévő úszómedencében. Nem alkalmas szaunába vagy búvárkodásra. 
  * Amikor a Mi Fit alkalmazást sport módban fut, edzés közben csak fel kell emelni a csuklódat. A képernyő valós időben (idő, távolság, pulzusszám és sebesség) ad információt.
  * A Mi Band 3 két különböző típusú pulzusérzékelőt használ. Az eszköz szigorú tesztelésen esett át a Huami Technology Laboratóriumban, ahol bebizonyosodott, hogy olyan tényezők, mint a statikus pulzusszám, a dinamikus pulzusszám és a Mi Band 3 verziók általános teljesítménye konzisztens. Ezen kívül a 24 órás pulzusmérő a Mi Fit alkalmazásban ellenőrizhető. Ez a funkció sok energiát fogyaszt, ami csökkenti az akkumulátor élettartamát. 
  * Kompatibilis az Android 4.4 és a legfrissebb verziója a MIUI, vagy Android 5.0 és újabb, (képernyő feloldás / Smart Lock)
  * A Mi Band 3 több mint 30 funkciót tartalmaz. További részletekért lásd a specifikációk részt.
  * Az akkumulátor élettartamára vonatkozó adatok a Huami Technológiai Laboratórium által elvégzett vizsgálatokból származnak, a következő paraméterek alapján: a gyári alapbeállítás használata, napi 50 üzenet fogadása és megjelenítése, rezgés riasztás 5 másodpercig nyomva tartva a gombot 10-szer, az egyéb műveletek 2 percig történő megjelenítéséhez, 3-szor mért pulzusszámának ellenőrzése, heti 1 órás edzés (a pulzusszám-vezérlő funkció aktiválása valós időben, a pulzusszám-értesítések ki vannak kapcsolva) és naponta egyszer futtatja a Mi Fit alkalmazást az adatok szinkronizálásához. A mindennapi használat során olyan tényezők, mint a konfiguráció, a műveletek és a környezet hatással vannak az akkumulátor élettartamára.
  * A Mi Band 3 gyártása során szimulációs teszteket végeztek, beleértve a 2000-es tartóssági teszt ciklusát. A szétszerelést és az összeszerelést követően a készülék nem mutatta láthatóan a deformáció vagy a tapadás elvesztését.
  * A Mi Band 3 fekete grafit az SGS tesztelésen ment keresztül. Megfelel a GB/T 26572-2011 és az EU RoHS, a No.SHAEC1800673601 és a SHAEC1800673101 számú környezetvédelmi előírásoknak. A Banda Veritas által ellenőrzött Mi Band 3 narancssárga és égszínkék szíjak is megfelelnek a GB/T 26572-2011 és az EU RoHS környezetvédelmi követelményeknek, a (6618) 110-1581 / (6618) 110-1582 számú jelentésnek. A Mi Band 3-at Bio-kompatibilitási vizsgálatoknak is alávetették, amelyet az Anhui Provincial Food and Drug Test, AH2018-QZX-00005 számú bizonyítvánnyal végeztettek. Rendszeresen tisztítsa meg a karszalagot. Azonnal szüntesse be a termék használatát, és forduljon orvoshoz, ha a bőrrel érintő felületeken bőrpír vagy duzzanat jelei jelennek meg.
  * Minden adat referencia nélkül a Huami Laboratóriumból, a tervezési és műszaki paraméterekből és a szállító adataiból származik. A tényleges felhasználás során kapott adatok az alkalmazott teszt szoftver verziójától, az adott tesztkörnyezettől, a verziók és más kisebb árnyalatok közötti különbségektől függenek. A tényleges használat során kapott adatok elsőbbséget élveznek. Az eszköz online struktúrájának képe, beleértve a funkciók rendjét, nem feltétlenül tükrözi az eszköz tényleges szerkezetét.

 • Garancia
  12 HÓNAP FORGALMAZÓI
  Gyártó
  Xiaomi
  Státusz
  ÚJ készülék, gyári tartozékaival, dobozában.
  Státusz
  Rendelhető    
Webáruház készítés