Termék részletek


Xiaomi Redmi AirDots BASIC (TWSEJ04LS/ZBW4480GL)

ÚJ
Rendelhető
Xiaomi Redmi AirDots BASIC (TWSEJ04LS/ZBW4480GL)
16 000 Ft


Cégünk régi, nem használt, valamint lecserélni kívánt készülékeket is beszámol vagy kézpénzért megvásárol. Amennyiben Ön eladni vagy cserélni szeretne beszámításról és eladásról egyaránt tud érdeklődni telefonon illetve e-mail-ben is.

 

 • Telefon: 06-70-266-9000
 • E-mail: info@kartelteam.hu

 

 

 

Az e-mailben kérjük tüntesse fel:

 • készüléke típusát
 • hálózati korlátozását
 • állapotát, a készülék meglévő tartozékait
 • az Ön elérhetőségét, valamint a készülék irányárát

 

 

         Új készülék készletről mindig érdeklődjön telefonon!!!

 • Típus Fülbe dugható
  Vezeték nélküli Igen
  Hatótávolság 10 méter
  Beszélgetési idő 4 óra
  Készenléti idő 12 óra
  Töltési idő 1.5 óra

  A Xiaomi® Mi AirDots (TWS) elegáns hófehér fülhallgatói mindőssze 4 grammot nyomnak, kényelmesen illeszkednek a füledbe és kiváló zenei élményt nyújtanak. A töltődoboz kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható és a fülhallgatók 4 órás üzemidejét akár 12 órával is megnyújthatod, ha power bankként használod. Akkumulátor és töltésA töltődoboz nem csak a fülhallgatók tárolására szolgál, hanem tölteni is tudod vele a fülhallgatókat. A töltődobozt feltöltött állapotban power bankként is használhatod.

  A töltődoboz kapacitása 300 mAh és háromszor tudod vele feltölteni a fülhallgatókat.
  A fülhallgatók teljes feltöltése 30 perc et vesz igénybe.
  A füllhallgatók akár 4 óra zenehallgatás t is képesek biztosítani.
  A töltődobozzal együtt akár 12 órá n keresztül élvezheted a zenei élményt.

  Amikor visszahelyezed a fülhallgatókat a töltődobozba, bontják a bluetooth kapcsolatot és elkezdenek tölteni. Amikor kiveszed a fülhallgatókat a töltődobozból, automatikusan megkeresik a legutóbbi elérhető eszközt és újra csatlakoznak hozzá. HangminőségA fülhallgatókon egy kis híd van, ami jól illeszkedik a fülbe, ezáltal kényelmesen hordható , ráadásul a zajszűrés ben is segít, hiszen a a legtöbb külső zajt is kizárja. A kirobbanó hangzás t és az ütős basszus t a 7,2 mm-es dinamikus hangszóró biztosítja. A füllhallgatók pompásan szólnak és kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak. A bal és jobb fülhallgató külön is tud jelet fogadni, ezért igazi sztereó hangzás t kínál. Ennek köszönhetően a fülhallgatók kimagasló hangminőséget tudnak biztosítani anélkül hogy a magas és alacsony frekvenciák csorbát szenvednének. MűködésA fülhallgatókat egy touchpaddal tudod irányítani:

  Egy érintés - Bejövő hívások megválaszolása / zene lejátszás és szüneteltetés
  Hosszú érintés - Bejövő hívás szüneteltetése
  Két rövid érintés - Hívás közben a hang lenémítása / A Xiaomi saját asszisztensének (Xiao AI) bekapcsolása

  A Xiao AI-t hangutasításokkal irányíthatod, és nem csak hívások kezdeményezésére, de üzenetek begépelésére is alkalmas. Bluetooth 5A Xiaomi® Mi AirDots (TWS) bármilyen Bluetooth eszközzel párosítható, legyen az okostelefon, laptop, tablet, PC vagy MP3 lejátszó. A Xiaomi® Mi AirDots (TWS) előnye, hogy támogatja a Bluetooth 5 kapcsolat ot, aminek köszönhetően akár 50 méteres távolságból is képes fogni a jelet. Nem mellesleg az 5.0 fogyasztása kisebb és kevésbé zajos a bérkező jel. Ez magasabb hangminőséget és kisebb torzulást jelent. A Bluetooth 5 visszafelé kompatibilis, ezért régebbi készülékekkel is tökéletesen működik a fülhallgató. KülsőA fülhallgatók súlya mindössze 4 gramm és a méretük is elég kicsi ahhoz, hogy egyáltalán ne zavarjanak a napi használat közben. A fülhallgatókat egy touchpaddal tudod irányítani. Ezen kívül egy LED jelzőfény és két töltési pont kapott helyet rajtuk. Az extra pár szilikon fülharangnak hála a Xiaomi AirDots jól fog passzolni a füledbe. A fülharangok közül kiválaszthatod a számodra legkényelmesebbet, hogy a saját preferenciáid szerint élvezhesd a zenehallgatást.

  Atöltőkábel micro USB végű és bármilyen USB töltő adapterrel kompatibilis. Nyugodtan használhatod hozzá az okostelefonod hálózati adapterét. MikrofonMivel nem mindig csak szórakozásra használjuk a fülhallgatókat, fontos a jó mikrofon. A Xiaomi® Mi AirDots (TWS) ezen a téren is bizonyít. A fülhallgatók kis méretéből eredően persze egy kevéske visszhangra lehet számítani, de beszélgetés közben a hangerő végig magas marad és a hang nem torzul, tehát nyugodtan használhatjuk telefonbeszélgetések lebonyolítására is.
 • Garancia
  12 HÓNAP FORGALMAZÓI
  Gyártó
  Xiaomi
  Státusz
  ÚJ készülék, gyári tartozékaival, dobozában.
  Státusz
  ÚJ    Rendelhető    
Webáruház készítés